Avtokleparstvo

Avtokleparstvo lahko primerjamo z umetnostjo, saj mojstri pri menjavi poškodovane pločevine sledijo linijam avtomobila in v kolikor je popravilo odlično opravljeno, naključni opazovalec niti ne opazi, da je bil del pločevine zamenjan. Kleparski mojstri poleg tega poskrbijo, da je zamenjan del mehansko ustrezen in tako daje avtomobilu ustrezno togost in mehansko trdnost.

Našim strankam nudimo:

  • nudimo strokovno izvedbo za vaše vozilo z najboljšimi izbranimi materiali.
  • popravila lažje in težje poškodovane pločevine
  • menjava poškodovanih delov z originalnimi nadomestnimi deli
  • popravilo vozil zaradi prerjavenja
  • popravilo plastičnih avtomobilskih delov in varjenje le teh, če je potrebno
  • zamenjava avtostekel
Popravilo toče

V zadnjih letih se število vremenskih ujm povečuje, tako tudi v naših krajih vedno pogosteje klesti toča. Če nimamo možnosti avtomobila zapeljati pod streho se lahko zgodi, da posledico padanja ledenih krogel občuti karoserija našega avtomobila.

Ker smo cenilno mesto za zavarovalnice Triglav, Generali in Sava, za vas uredimo tudi prijavo škode!

V Avto Gorenc imamo strokovnjake, ki imajo znanja in orodje, da popravijo manjše udrtine toče brez posegov v pločevino in avtoličarskih posegov. V izrednih primerih, ko je premer toče prevelik in poškodbe ni možno popraviti z hladnim postopkom, pa poskrbijo za vaš avto naši mojstri v avtoličarski delavnici. V kolikor imate zavarovan avto za primer toče pri eni od zavarovalnic katere zastopamo kot pogodbeniki za celino mesto, lahko pri nas uredite tudi prijavo škode.