O podjetju

Začetek dejavnosti AVTO GORENC sega v leto1988 in je družinsko podjetje , ki je začelo v majhni delavnici. Ukvarja se z vsemi znamkami avtomobilov. Vsa popravila je na začetku opravljal sam mojster Bojan Gorenc. Leta 2000 so delavnico preselili in dogradili na drugi lokaciji in povečali svojo dejavnost. Tako podjetje zdaj šteje 5 delavcev, ki so strokovno usposobljeni za svoje delo, ki ga opravljajo.

Strokovno usposobljena ekipa
Avto Gorenc

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami in smo pooblaščeni za cenitev poškodb na vozilih za zavarovalnico Triglav, Sava in Generali.

Sodobna opremljena delavnica z novo avtoličarsko delavnico v letu 2018, nudi avtokleparske storitve, avtoličarske storitve in avtooptiko vseh znamk vozil, kot tudi za dostavna in tovorna vozila.

Poleg ostalih storitev nudimo tudi kvalitetne, hitre in predvsem cenovno ugodne usluge na področju avtomobilskih prevozov, kot so na primer prevoz poškodovanih vozil iz kraja nesreče, odvoz starih vozil na razgradnjo, premestitev neregistriranih vozil, prevoz lahke kmetijske in gradbene mehanizacije.

Svoje delo opravljamo strokovno in odgovorno. Svojim strankam želimo le najbolje, zato jim namenimo vso pozornost in jim svetujemo po svojih najboljših močeh. Svoje znanje redno nadgrajujemo z udeležbami na izobraževalnih programih in seminarjih.